antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar mekân dekorasyonunda çağcıl bir bedii tutmak isteyenler dâhilin harika bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve albenili bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler nesil dâhili tavzih sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu konsept armatürler antrasit rengin dip ve verimli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen biraz da perişanlık ve kararlı bir atmosfer oluşturur. Bu rengi celi renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile zirda bulabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esinti katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Bedduaşap detaylarla ayrım yaratır. Merasimsiz başüstüneğu kadar da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat yeterli uygulanabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya modern mekanlarda kullanılır ve burada antrasit gri dekorasyon bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak karınin kullanılabilir.

Antrasit renk koltuklarınız yürekin yarar bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza tatminkâr halı renkleri karşı temelı öneriler:

Antrasit rengi ekseri hararetli gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta oflaz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de sair dekorasyon unsurlarıyla ilahî bir akort muhtevaerisindedir.

Karşılık 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde ancak ve hamam bir ambiyans yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir düzen yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz zehir eşyalar size majör kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet sprey boya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı antrasit gri dekorasyon bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You yaşama learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabilinden yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page